Al helemaal ons thuis!

S+K kantoor

2021-03-01

Ruim een jaar wonen we inmiddels in ons nieuwe duurzame onderkomen en wat voelen we ons thuis! Eerlijk gematerialiseerd in beton, staal en eikenhout, daar kozen we voor. Het geeft een tijdloos,rustig en toch warm karakter. Liefdevol gebouwd door de mannen van Van Baaren Aannemers, inclusief alle kozijnen van eikenhout uit eigen werkplaats, dat is nog eens lokaal vakmanschap!

Hergebruik van de houten sportvloeren uit ons oude pand zorgt nu voor de juiste sfeer, die afgemaakt wordt door het grafische concept dat George&Harrison speciaal voor ons ontwikkelde. Het duurzame gas-loze installatieconcept, dat we samen Terberg ontwikkelden, zorgt voor een CO2 neutraal en comfortabel binnenklimaat in alle jaargetijden. Een groot deel van onze energie voor het gebouw en onze mobiliteit wekken we zelf op met onze PV-installatie.

Onze parkeerplaats en tuin is bewust klimaatbestendig en biodivers uitgevoerd met een innovatieve open bestrating ontworpen door onze landschapspartner Marseille Buiten voor MBI. Kortom een lekkere plek om met ons team door te bouwen aan de toekomst van S+K!

R&A Blaricum

2021-02-15

In Blaricum is de bouw van de nieuwste vestiging van R&A Sports&Swimming al flink opgeschoten.

Inmiddels is het hoogste punt bereikt met het plaatsen van de houtcontructie! Deze vestiging van R&A is een hele speciale, omdat het bedrijf ooit in Blaricum is ontstaan. Nu is het tijd om de alom bekende eerste vestiging te verlaten en de dienstverlening voor het Gooi het verdere boost te geven met die prachtige nieuwe uiterst duurzame bad.

Samen met partners Van Baaren Aannemers, HoffmanDME en Lotec volle kracht vooruit naar de oplevering in Q2 2021!

Start aanbesteding Ankum/Bersenbrück

Ankum/Bersenbrück

2021-02-01

In het eerste kwartaal van 2021 zal de aanbesteding starten van deze charmante zwemvoorziening in Ankum/Bersenbrück.

Het zwembad is ontworpen met een 5 banen 25 meter bad gecombineerd met een aantrekkelijke peuter-/kleuterzone. S+K is als architect bij dit project betrokken en werkt daarbij samen met Kresings uit Düsseldorf. Samen met vooraanstaande Duitse adviseurs voor installaties en constructies is het integrale ontwerp tot stand gekomen.

Meer nieuws