S+K zoekt Architect en Bouwkundig Engineer

2020-07-06

Als architect maak je deel uit van of geef je leiding aan onze ontwerpteams die per opgave anders zijn. Je creëert, verdiept en realiseert onze steeds unieke opgaven.

Als bouwkundig engineer zorg je ervoor dat onze projecten perfect zijn voorbereid, afgestemd met alle partners en vloeiend door de realisatiefase heen komen.

Wil je voor ons het verschil gaan maken, aarzel dan niet en bezorg ons een gemotiveerde sollicitatie die we niet kunnen afslaan!

MFA Thamerdal: een nieuwe buurtkamer voor Uithoorn

2020-01-23

Het project MFA Thamerdal is uit de startblokken. We zijn op dit moment in druk gesprek met de gebruikers om het winnende ontwerp te optimaliseren op basis van hun wensen.  Deze zomer starten we met de realisatie.

Het programma van de MFA bestaat uit een gymzaal, buurtkamer, een lokaal voor muziekbeleving, ruimtes voor verschillende maatschappelijke organisaties zoals de voedselbank en een open werklandschap met flexibele plekken. Het duurzame en all-electric complex wordt zorgvuldig ingepast op de locatie die omringt is door prachtige bomen.

Oplevering Maartenshal Voorburg

2020-01-17

In Voorburg is de Maartenshal naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. Vanaf de eerste week van februari zullen de leerlingen van het Sint-Maartenscollege en het Gymnasium Novum de sporthal in gebruik gaan nemen. Het prachtige omringende park en de ronde vormentaal van de elementen in het park, zoals de speeltuin, hebben ons geïnspireerd een alzijdig paviljoen te creëren dat goed past binnen haar groene omgeving.

Meer nieuws