De Binnentuin Rucphen

2021-03-29

Samen met de gemeente Rucphen bedachten we de oplossing voor het nieuwe gemeentelijke zwembad in het unieke sport- en recreatiegebied De Binnentuin. Charmant op de maat van Rucphen, transparant en uitnodigend voor alle doelgroepen!

Binnen zwemmen loopt in de zomer over in buiten en de ligweide wordt verwend met een mooi groot spraypark! Uitvoering start naar verwachting Q4 2021, eerst gaan we de plannen met aandacht uitdiepen en gaan we op zoek naar een gemotiveerde bouwer!

Een sportaccommodatie met allure in Middelkerke

2021-03-15

In Middelkerke (Belgiƫ) verrijst in de komende maanden een indrukwekkende nieuwe zwembad- en sportaccommodatie van allure.

S+K verzorgt het integrale ontwerp voor haar vaste partner Vita Groep. Cordeel en Hellebrekers dragen zorgt voor de realisatie. In deze accommodatie met een grote sporthal, een fitness, een wellness en 3 zwembaden is een voorname plek weggelegd voor het recreatieve zwemmen. De plaats aan de kust van Vlaanderen trekt veel toeristen en bij slecht weer moeten die ook vermaakt worden.

Speciaal voor Middelkerke ontwikkelende S+K in eigen huis een recreatieve invulling gebaseerd op de historie van Middelkerke. Een uniek recreatief verhaal, een uniek beleving aan de Vlaamse kust!

Meer informatie over dit project vind je hier.

Al helemaal ons thuis!

S+K kantoor

2021-03-01

Ruim een jaar wonen we inmiddels in ons nieuwe duurzame onderkomen en wat voelen we ons thuis! Eerlijk gematerialiseerd in beton, staal en eikenhout, daar kozen we voor. Het geeft een tijdloos,rustig en toch warm karakter. Liefdevol gebouwd door de mannen van Van Baaren Aannemers, inclusief alle kozijnen van eikenhout uit eigen werkplaats, dat is nog eens lokaal vakmanschap!

Hergebruik van de houten sportvloeren uit ons oude pand zorgt nu voor de juiste sfeer, die afgemaakt wordt door het grafische concept dat George&Harrison speciaal voor ons ontwikkelde. Het duurzame gas-loze installatieconcept, dat we samen Terberg ontwikkelden, zorgt voor een CO2 neutraal en comfortabel binnenklimaat in alle jaargetijden. Een groot deel van onze energie voor het gebouw en onze mobiliteit wekken we zelf op met onze PV-installatie.

Onze parkeerplaats en tuin is bewust klimaatbestendig en biodivers uitgevoerd met een innovatieve open bestrating ontworpen door onze landschapspartner Marseille Buiten voor MBI. Kortom een lekkere plek om met ons team door te bouwen aan de toekomst van S+K!

Meer nieuws