Vlieg met ons mee over De Waluwe

Sportcomplex Zaltbommel

2020-11-16

In Zaltbommel zijn de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe Sportcomplex De Waluwe in volle gang. De eerste contouren van het zwembad en sporthal zijn al goed zichtbaar. Samen met Burgland Bouw  en Hellebrekers bouwen we verder aan weer een mooie sportaccommodatie.

Vlieg met ons mee over de bouwplaats in deze  spectaculaire dronevideo.

 

 

Echt uniek! De Beeck in Bergen

2020-11-02

Sommige projecten zijn echt uniek, het nieuwe multifunctionele sport-, zwembad- en publiekscomplex De Beeck in Bergen (NH) is er zo een!

Uniek door het mooie team met daarin Aannemingsbedrijf L. van der Wal en Hellebrekers, maar ook uniek door de combinatie van functies. Een twee baden complex met wedstrijdbad en doelgroepenbad wordt hier gecombineerd met ruimten voor jongerenwerk, de biljartvereniging, fitness en niet te vergeten de Gemeenteraad van Bergen.

De raadszaal en de commissiekamers krijgen ook een plaats in dit kloppende hart van Bergen! Het complex is GASLOOS en energieNEUTRAAL. Verder is er overdadige aandacht voor circulariteit en klimaatadaptatie, maar daarover binnenkort meer onder “projecten”

Het Biljoenbad opgeleverd!

2020-10-19

Op 15 oktober is Het Biljoenbad in Velp (gemeente Rheden) opgeleverd. Samen met Vaessen en Van Dorp werkte ons team de afgelopen jaren met veel plezier aan het ontwerp en de uitvoering van dit zwembad met een geweldig resultaat.

Het Biljoenbad heeft naast een doelgroepenbad met beweegbare bodem en een apart recreatiedeel voor kinderen, ook een volwaardig 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Hiermee is het een zwembad dat geschikt is voor gebruik door allerlei verschillende doelgroepen.

De houten gelamineerde constructie is zowel binnen als buiten goed zichtbaar en beeld- en sfeer bepalend. Nog een maand geduld, maar dan kan het nieuwe zwembad in gebruik worden genomen!

Meer nieuws