Nieuws

Al helemaal ons thuis!


S+K kantoor

Ruim een jaar wonen we inmiddels in ons nieuwe duurzame onderkomen en wat voelen we ons thuis! Eerlijk gematerialiseerd in beton, staal en eikenhout, daar kozen we voor. Het geeft een tijdloos,rustig en toch warm karakter. Liefdevol gebouwd door de mannen van Van Baaren Aannemers, inclusief alle kozijnen van eikenhout uit eigen werkplaats, dat is nog eens lokaal vakmanschap!

Hergebruik van de houten sportvloeren uit ons oude pand zorgt nu voor de juiste sfeer, die afgemaakt wordt door het grafische concept dat George&Harrison speciaal voor ons ontwikkelde. Het duurzame gas-loze installatieconcept, dat we samen Terberg ontwikkelden, zorgt voor een CO2 neutraal en comfortabel binnenklimaat in alle jaargetijden. Een groot deel van onze energie voor het gebouw en onze mobiliteit wekken we zelf op met onze PV-installatie.

Onze parkeerplaats en tuin is bewust klimaatbestendig en biodivers uitgevoerd met een innovatieve open bestrating ontworpen door onze landschapspartner Marseille Buiten voor MBI. Kortom een lekkere plek om met ons team door te bouwen aan de toekomst van S+K!