Nieuws

Sportwaard Zaltbommel geopend!


Sportwaard Zaltbommel

Sportwaard Zaltbommel is geopend! En wat is het mooi geworden!

Dit project zal voor ons bureau altijd een speciale herinnering blijven. Geselecteerd door onze opdrachtgever de Gemeente Zaltbommel op basis van kennis, ervaring en vertrouwen. Vertrokken op een realistisch budget dat we samen met Hellebrekers en Sportfondsen stap voor stap tot de oplevering hebben bewaakt en waargemaakt. Maar belangrijker vinden wij dat we alle wensen van Zaltbommel die ze hadden voor hún nieuwe sportcentrum hebben weten te realiseren. Gebruikers zijn dus blij en trots dat dit gebouw in hun gemeente tot stand is gekomen. Jammer dat dit intensieve, gezellige en respectvolle ontwerp- en bouwproces ten einde is.

Duurzaamheid en circulariteit heeft zeer veel aandacht gekregen in deze accommodatie en dat duurzame karakter draagt direct bij aan de totale sfeer. Het is warm en uitnodigend en volledig losgetrokken van het industriële. Sporttechnisch heeft het alles in zich om een toonaangevende accommodatie in Nederland te zijn en zo voelen de gebruikers dat ook. Naar wens van de opdrachtgever is het gebouw als een meubelstuk ontworpen tot in de kleinste details, wat ook goed tot uitdrukking komt in de inpassing van de duurzame installaties, die overal aan het zicht zijn onttrokken.

Het gevoel voor detail gaat iedere gebruiker ervaren, ook omdat het tot in het landschapsontwerp van Marseillebuiten is doorgetrokken, zodat de beleving al buiten begint. Gelukkig werd er in Burgland Bouw een regionale aannemer gevonden die zijn ervaring heeft aangewend om wat wij bedachten ook met zorg te realiseren. Op naar een prachtige en gezonde exploitatie voor de Sportwaard!